Stel je eens voor dat er later een museum voor jou zou worden opgericht. Een museum, geheel gewijd aan jouw leven: wie je was, hoe je opgroeide, wie de belangrijkste mensen in je leven waren, de pieken en dalen, de uitdagingen waar je voor hebt gestaan en de keuzes die je hierin maakte, jouw normen en waarden, dappere daden en besluiten die je hebt genomen, wat je voor anderen betekende, wat je voor het welzijn van de wereld hebt gedaan.

Jouw hele levensloop uitgedrukt in verhalen, beelden, foto’s, herinneringen aan mensen, dieren, plekken die veel voor jou hebben betekend, hobby’s, voorwerpen, boeken, films of toneelstukken waar je van hield.

Alles en iedereen die een belangrijke rol hebben gespeeld in jouw leven wordt getoond.
Zo ook je daden. Gebeurtenissen waar je super trots op bent! Ook waar je misschien wat minder trots op bent. Waaruit je veel hebt geleerd of misschien je schouders over op hebt gehaald en weer door bent gegaan… Spannende tijden. Gelukkige tijden. Voorspoed en tegenspoed. Avonturen die je bewust bent aangegaan, onverwachte gebeurtenissen, levenslessen die je misschien liever had overgeslagen maar waar je nou eenmaal doorheen moest…

Kortom alles tijdens dit bestaan op aarde wat jou uiteindelijk gemaakt heeft tot wie je bent.

En stel, aan het einde van jouw leven, voordat je de overstap maakt naar het hiernamaals, mag je een rondleiding geven in jouw museum. Óf als we nog een stapje verder gaan: soms mag je even terug komen vanuit dat hiernamaals om een rondleiding te geven aan de generaties die na jou komen, zodat ze jou als één van hun voorouders leren kennen, vragen mogen stellen, van jouw levenservaring mogen leren.

Waar zou je dan vól trots over vertellen? Wat is t belangrijkste en t eerste waar je ze mee naar toe wilt nemen in jouw museum: wat heb je gedaan en bereikt waarover je ze zéker wilt vertellen?
Welke levenslessen wil je jouw kinderen, kleinkinderen en achter(achter)kleinkinderen heel graag mee geven op hun levenspad?!

Misschien zijn er bepaalde beslissingen die je hebt genomen en waarover je nog graag wat uitleg wilt geven, omdat jij dacht dat je er op dat moment het allerbeste aan deed maar waarvan je merkte dat het lang niet door iedereen zo werd begrepen of waarvan je zelf achteraf enorm veel spijt hebt gehad?

Heb je een geheim, iets wat je nog niet eerder hebt verteld maar waarvan je voelt dat het toch goed is om het te vertellen?

Is er iets wat je niet hebt gedaan in je leven, maar wat je wél graag had willen doen?? Voelt het achteraf als een gemiste kans? Want ook dat hoort in jouw museum… Wat vertel je dan: hoe het kwam dat je het niet hebt gedaan toen je er nog álle tijd voor had om het te realiseren? Wat hield je tegen? Wat dat een reële reden of kijk je er nu met spijt op terug?

Visualiseer nu eens één of meerdere personen van de generaties die na jou komen: kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen…. Misschien zijn er nog andere mensen die je graag wat meer over jezelf wilt vertellen, zoals een broer of zus, een geliefde, een vriendin of vriend. Wetende dat er wordt geluisterd naar je, zonder oordeel.

Heet ze hartelijk welkom. Voel hun nieuwsgierigheid. En leidt ze rond in jouw museum met daarin alles wat je tot nu toe hebt gedaan en bereikt. Ontdek nu eens voor jezelf waar je reuze trots op bent! Voel dat in iedere vezel van je lijf en straal dat uit!

En als je nu tot de ontdekking komt dat er nog een verlangen is, iets wat je nog heel graag wilt doen: hoe zou het zijn om daar nú actie in te nemen? Nu het nog kan? Zodat je daar straks vol trots op terug kunt kijken?!!

Vraag jezelf eens af: hoe authentiek ben jij, hoe groots leef je jouw verlangen, hoe vaak stel je prioriteiten om jouw doelen te bereiken?
Of leef je nog steeds (voor een groot deel) naar de verwachtingen van anderen…?

Ben je er aan toe om daar verandering in aan te brengen?
Kijk hier naar wat ik jou kan bieden: https://carlabruins.nl/1op1/

Of maak een afspraak voor een gratis inspirerende sessie van 20 minuten (mail naar: contact@carlabruins.nl ) waarin we samen kijken waar jij het meest behoefte aan hebt en waarin ik je direct al 1 – 2 goed werkende en bewezen tips kan geven!

                          ”Het lijkt altijd onmogelijk totdat je het gedaan hebt.” Nelson Mandela

 

Download gratis

mijn e-book:

Gelukt! Kijk in je mail voor mijn bericht!