Dankjewel Carla. Voor alles.
Ik heb heel veel gehad aan je wijsheid en je gave om de juiste snaar te raken.

Je waardevolle blogs blijf ik lezen. De herkenning waren de aanleiding voor mij om contact met je op te nemen. En op het juiste moment ook nog.

Toeval bestaat niet, toch? 😉

Liefs, M. 

Door een conflict op het werk kwam “eindelijk” de man met de hamer. En dan komt alles los. Gelukkig was daar Carla.
Zij heeft mij laten zien dat ik er ook mag zijn. Dat HSP ook een zegen kan zijn en niet een last. 
Ik heb door de reis die ik gemaakt heb veel verloren maar zoveel meer gewonnen. Ik kan nu zeggen dat ik trots ben op mezelf.
Ik ben de moeite waard. Dank je wel lieve Carla….je bent een kanjer. 

Hannie

Toen ik bij je kwam was ik een verdrietig hoopje mens, dat veel huilde.
Je hebt me heel erg op weg geholpen om langzamerhand sterker en weer een blijer mens te worden. Beleef ook weer meer plezier in de kleine dingen.

Ik weet nu heel goed wanneer ik op de rem moet trappen, dit heb ik nooit eerder gedaan, want ik ging vroeger altijd maar door en door.
Je hebt me veel inzicht in mezelf gegeven.

 Ik wil je heel erg bedanken voor alles wat je voor me gedaan hebt!

Margriet

De coachingsessies bij Carla hebben mij leren inzien dat als ik goed naar mijn eigen lichaam luister en op tijd m’n rust neem, niet alleen ikzelf hiervan profijt heb, maar ook de mensen om me heen zich daardoor beter voelen en ruimte voor zichzelf kunnen ontwikkelen.

Ieder neemt zijn of haar eigen verantwoording.
Wat een ruimte schept dit!  

Esther

Carla is als een spiegel voor de ziel: ze hielp mij om een beter inzicht in mijzelf te krijgen en om dichtbij mijn authentieke zelf te blijven. Ik doe nu dingen die mij weer gelukkig maken.

Ze geeft de gereedschappen die je nodig hebt, maar je moet onder haar toezicht en met haar tips wel zelf het timmerwerk doen. 

Loesje

Lieve Carla ik ben zo ontzettend dankbaar dat jij op mijn pad kwam…

Jouw allergrootste cadeau naar mij was dat je niets van mij hebt veroordeeld. Alles mocht er zijn….daarin onderscheid je je echt van menig therapeut die ik tegenkwam op mijn levenspad (en je oneindige liefde)

Je bent een prachtig mooi mens….

Ingrid

Carla weet de juiste sfeer en toonzetting te vinden in haar gesprekken. Op een voor mij humorvolle manier weet ze me te spiegelen, waardoor ik veel beter inzicht in mezelf heb gekregen. Van depressief en vooral kritisch op mezelf, ben ik na een half jaar zover dat ik weer positief in het leven sta, ben gaan sporten en 14 kilo ben afgevallen. Trots ben op de dingen die ik doe of laat. Kortom liever voor mezelf en mijn omgeving ben. Het leven is weer leuk. Dank voor al je wijze lessen Carla.

Marjan

Veel meer gekregen dan waar ik voor kwam!

Tamara

´Ik heb bij Carla mogen ervaren en geleerd om naar mijn kern, mijn intuitie te gaan bij het maken van keuzes. Om daar ook weer naar terug te kunnen komen bij het voelen van twijfel. Ik ben dankbaar om nu bij de wijsheid en rust te kunnen komen die in me zit´

Clementine

Ik was op zoek naar mezelf, Carla heeft ervoor gezorgd dat ik weer weet wat ik wil en dat ik het ook kan!
Het traject was snel voorbij en heb veel geleerd! Als ik bij Carla binnenstap voelt het voor mij als een tweede thuis!

Esther

Met veel psychologen gepraat, maar nu eindelijk antwoord op mijn vragen door te durven luisteren naar mijn gevoel!
De stap nog verder naar binnen samen met de representanten in de Familie opstelling. Een hele bijzondere, positieve ervaring.

Angela

Ontvangen met koffie/thee en een korte toelichting op wat er staat te gebeuren op deze middag, werden wij ontvangen in een gezellige woon-winkel aan de Middelweg te Uitgeest, waar de kerstsfeer al volop aanwezig was.

Door het vertellen van jouw persoonlijke zoektocht en uitleg over wat je kan doen om hier goed mee om te gaan, heb ik mogen ervaren, dat het een verrijkend gevoel geeft om hier met elkaar over te praten.

Jij gaf iedereen de ruimte om zijn/haar verhaal te doen of vragen te stellen. Met goede onderbouwing en toelichting werden de diverse aspecten van Hoog-gevoeligheid besproken en toegelicht.

Daarbij merkte ik voor mezelf wel dat ik nog maar aan het begin sta van deze ontdekkingstocht. Maar ieder begin is een nieuwe start op weg…….. Ik ben in ieder geval van plan om, met kleine stappen, mij nog wat verder te verdiepen in deze materie. Er valt nog genoeg te ontdekken…….

 Albert

Ik ervaar Carla als een oprecht en kundig mens. Het is voor mij prettig om met haar vrijuit te kunnen praten omdat zij heel goed luistert.
Ik voel mij daardoor gehoord en begrepen. Daarbij zijn de tips die zij geeft en behandelingen die ik van haar krijg doeltreffend en effectief. Dank je wel Carla. 

Ellen

Dankzij jouw aandacht, luisterend oor, goede adviezen en raad durf ik meer mijn eigen weg te gaan. Mijn eigen keuzes te maken. Dank je wel!

Elly

Een familieopstelling, zo bijzonder!
Het valt niet uit te leggen, ik zou het iedereen aanbevelen.

Het inzicht raakte mij diep en gaf een duidelijk antwoord op mijn vraag, die overigens onbekend was bij de representanten.

Lieve Carla, in een voor mij nieuwe groep en omgeving wist jij veiligheid te creëren. Bedankt voor je liefdevolle begeleiding. 💝

Anja

Dankzij deze leerzame ervaring heb ik nieuwe inzichten gekregen!
Die ik zelfs magisch zou willen noemen…
Omdat ik merk dat het nú al door werkt in mijn huidige situatie. Op de één of andere manier werkt de Familie opstelling nu ook door in mijn échte familie situatie.
En durf ik te hopen op een beter inzicht en nieuwe energie.
Lieve, warme groet,

Mariëlle

Toen ik voor het eerst bij Carla kwam had ik last van angsten, ik was voor heel veel dingen bang. Dit belemmerde een groot deel van mijn leven, alles kwam op mij af en ik wist niet hoe ik met mijn hoog sensiviteit moest omgaan. Ik deed vaak alles op de ‘automatische piloot’ zonder te voelen wat ik nodig had.

Bij Carla heb ik onder andere geleerd om te mediteren en na een aantal keren flink oefenen en doorzetten werd ik daar oprecht heel rustig van. Ik merkte na 2x bij haar te zijn geweest al verschil! Het lukte beter mijn gedachtes af te sluiten en ik voelde al veel meer aan vanuit mijn gevoel.

Ik raad dit iedereen aan die met zichzelf in de knoop zit en het lastig vindt om met hoog sensiviteit om te gaan.  Ik heb er enorm veel van geleerd, ben een stuk rustiger in mijn hoofd geworden, voel beter aan wat ik  nodig heb en leef veel meer vanuit m’n gevoel!

Lizzy

Het feit dat Carla en ik elkaars pad na een aantal jaren weer kruisten was tenslotte niet voor niets. Na het bijwonen van een lezing van haar over Hoog Sensiviteit, ben ik het traject aangegaan “Leven vanuit zelfwaardering”.
Ik had de puntjes op de “i” nodig om mijn droompad te volgen.

De handvatten die ik aangereikt heb gekregen heb ik als zeer positief ervaren.
– In contact komen met mijn stilte
– Mijn dromen/talenten te verwezenlijken door niet af te wachten maar te doen
– M’n pure intuïtie te vertrouwen en te volgen.

Er is nu rust ontstaan doordat ik op mijn intuïtie vertrouw en daardoor weet dat ik op het goed pad zit. Met als gevolg dat er nieuwe deuren opengaan waardoor ik dichter bij mijn droompad kom.

Bianca

Ik was gisteren bij Carla’s lezing over hoog sensitiviteit. Wat een aanrader!

Carla is een zeer bewogen coach die ook nu weer heel duidelijk, mede aan de hand van haar eigen ervaring, beschreef hoe iemand die hoog sensitief is (HSP) in het dagelijkse leven de omgeving anders ervaart dan iemand die deze eigenschap niet heeft.

Ze heeft zich gespecialiseerd hoog sensitieve personen te leren hoe ze hun kwaliteiten kunnen vergroten en op te durven komen voor zichzelf: daadwerkelijk stappen te zetten vanuit hun eigen drijfveren en verlangen.  

Mieke

“Van een gejaagd bestaan, naar een bewuster leven in het hier en nu.” Ik ben dankbaar dat ik Carla 2 jaar geleden leerde kennen! Wat een powervrouw: kundig, gedreven, ze gaf mij net dat zetje in de juiste richting. Carla heeft mij veel geleerd en op een positieve manier sterker gemaakt. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid, ik ervaar nu innerlijke rust, autonomie en voel me meer in balans. Durf grenzen te stellen en op een positieve manier de juiste keuzes te maken. Ik leef nu bewuster, verander het “moeten” in willen en blijf daardoor dicht bij mezelf.

Mariëlle

“Het traject voelde heel vertrouwd Carla. In kleine stapjes pak ik zo af en toe jouw adviezen op of pas ze anders gewoon al dagelijks toe.
Liefs,

Tamara

‘Jij brengt mijn hoofd en hart weer werkelijk samen’

Willemien

´Carla is een vrouw die zeer gedreven is in alles wat met gezondheid te maken heeft.
Hierbij gaat zij heel grondig te werk en laat zich informeren en inspireren d.m.v. studie, symposia, social media en het lezen van boeken. Wanneer zij niet direct een antwoord heeft zal zij haar netwerk inschakelen of zelf gaan zoeken naar een antwoord. Daarbij heeft zij alle aspecten in beeld, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Zij is altijd zoekende naar nieuwe aanvullende mogelijkheden en gaat daarin haar eigen autonome weg.´

Maia

‘Geen opsmuk maar een authentiek mens’.

Karin

´Ik ben met Carla´s hulp gaan inzien waar mijn krachten liggen. Hierdoor heb ik al meerdere uitdagingen die op mijn pad kwamen op een positieve manier het hoofd kunnen bieden.´

Christa

Samen met 5 andere vrouwen heb ik een workshop gevolgd bij Carla.

De sfeer voelde gelijk goed, fijne ruimte, Carla is rustig, doortastend en met haar humor houdt ze de sfeer open en luchtig. 

Door de oefeningen werd ik mij bewust welke rollen ik allemaal probeer te vervullen. Ik kreeg inzicht met welke overtuiging ik deze rollen vervul en op welke manier ik alle ballen probeer hoog te houden. Als ik hierin verandering breng wat levert het mij op en wat brengt het de ander. 

Wat mag ik na jaren van verantwoordelijk voelen voor de ander, vanuit liefde loslaten. Waardoor ik weer contact kan maken met wat werkelijk belangrijk is voor mij. Waar ik energie van krijg en gelukkig van word. Deze avond gaf mij inzicht en middels coaching door Carla wil ik er mee aan de slag. 

Bedankt voor deze mooie avond 💖

Anja

‘Het verbaast mij elke keer weer hoe jij emoties kunt waarnemen en voelen.’

Bert

Download gratis

mijn e-book:

Gelukt! Kijk in je mail voor mijn bericht!