Maar blijkt dat keer op keer een uitdaging?

Vaak nemen we ons voor om dingen beter te doen, bijvoorbeeld sneller voor jezelf op te komen, eerder je grenzen aan te geven, je minder aan te trekken van wat de omgeving vindt, je eigen gevoel te volgen….

Toch blijkt keer op keer dat ondanks dit sterke voornemen, het een ware uitdaging is om het ook daadwerkelijk te doen en/of vol te houden.

Het lijkt wel of er een automatische piloot in jou zit die het stuur al heeft overgenomen en heeft gereageerd voordat je zelf hebt gevoeld hoe je het had willen doen.

Hoe kun je er voor zorgen dat je hier sterker in wordt? Weer de regie terug pakt en die automatische piloot zo goed als mogelijk ‘uit’ zet?

Het zijn onze onbewuste patronen die er voor zorgen dat je blijft doen wat je altijd al deed….en dat zorgt er weer voor dat je dan ook blijft krijgen wat je altijd al kreeg…

Wil je echt iets veranderen en lijkt het je fijn om hier eens naar te kijken in een kleine groep gelijkgestemden? Meld je aan voor de Lunch&Learn.
Wanneer: vrijdag 16 november.
Tijd: 12.00-14.00 uur.
Waar: in een prachtige besloten ruimte bij Flexenconnect te Beverwijk.

Aan het eind van deze lunch weet je hoe onbewuste patronen ontstaan en hoe je de eerste stap kunt zetten om het daadwerkelijk vanaf nu anders te doen!

 Kosten €30,- inclusief biologische lunch!
Er zijn nog 2 plekken: inschrijving is definitief na betaling!

Download gratis

mijn e-book:

Gelukt! Kijk in je mail voor mijn bericht!