Op jonge leeftijd heb je het idee dat je álle tijd van de wereld hebt.. naar mate je ouder wordt, weet je dat de tijd veel harder gaat dan
je vroeger dacht. Maar dan nóg heb je vaak het gevoel als je iets wilt, dat je daar nog wel ‘de’ tijd voor hebt. Voordat je wérkelijk in actie komt, kun je zo heerlijk lang blijven hangen in een soort van besluiteloosheid.
Sommigen tot in de eeuwigheid….

Omdat het ‘perfecte’ moment er nog niet lijkt te zijn, je omgeving er nog niet aan toe is, je er tegenop ziet anderen te kwetsen. Of je bent zelfs bang voor ruzie.. omdat je vergeten bent in de loop van je leven grenzen te stellen. Op te komen voor jezelf en jouw wensen. En je omgeving daar dus totaal niet aan gewend is. Als je er alleen al aan denkt hoe hun reacties misschien zullen zijn, komt er direct bij je op: “Mmmm….. vandaag nog even niet, volgende week misschien….?!”

Om vervolgens later in je leven te weten: “had ik maar….”?!!

Ik heb al zoveel uitvluchten gehoord dat ik er een boek over kan schrijven.
Misschien later ooit. Als ik me verveel…wat ik niet zo snel zie gebeuren 😊

Een aantal jaren geleden rekende iemand me eens voor dat 10 jaar slechts 520 weken zijn. Daar schrok ik van. Hoe zot ook.. want al op de lagere school leer je uit hoeveel weken een jaar bestaat… Maar toch… Ik weet niet hoe snel de weken bij jou voorbij vliegen, maar ik kan me vaak ineens beseffen dat iets al een week geleden is. Vorige week bijvoorbeeld een paar dagen met m´n kleindochter Lotte naar Amsterdam geweest. Genoten! Zere voeten, veel gezien, uiteraard geshopt, lekker gegeten, bekaf,  maar wat was het heerlijk..

We hadden ons er weken lang op verheugd…
Deze week had ik Lotte aan de telefoon en ik realiseerde me dat het op dat moment al weer precies een week geleden was, dat we samen vol verwachting naar Amsterdam vertrokken….en nu keken we er al weer op terug.

Tijd is een luxe waar een eind aan komt….

In dit leven hebben we één zekerheid:
er komt een moment dat we deze wereld verlaten.
En niemand weet wanneer dit moment komt. Het kan zich heel onverwacht aandienen.

Hoeveel minuten ga jij nog verspillen?!

Wanneer ga je beginnen te doen waar jij blij van wordt?!
Weer te voelen wat jouw dromen zijn, wat jij nog wilt doen en bereiken in je
leven.

Als jij jezelf voorbij loopt, je doelen, je verlangens keer op keer opzij zet.
Daardoor diep van binnen ongelukkig bent… niet lekker in je vel zit.
Dan komt een keer ‘de rekening’.
Je kunt heel lang de schijn ophouden. Tegenover anderen. Tegenover jezelf.
Maar er komt een keer, dat de befaamde ‘bom barst’.
Waarschijnlijk inclusief fysieke en/of mentale klachten.

Ga je daar op zitten wachten?

Loop jij wel eens te dubben dat je het anders zou willen?
Meer tijd en ruimte voor jezelf? Sneller je grenzen stellen? Verlang je naar een andere baan? Wil je iets voor jezelf beginnen? Of je hebt al een eigen bedrijf, maar je hebt er nauwelijks tijd voor?

Omdat je nog steeds méér tijd en aandacht aan de behoeftes van anderen besteed, dan aan jezelf? Zodat je niet toekomt aan jouw doelen.
Vaak niet eens meer zo goed weet wat jouw verlangen voor dit leven precies is…
Baal je daar van? Maar weet je niet waar te beginnen?!

Laat mij je helpen. Ik heb 2 trajecten ontworpen. Juist voor de vrouw die te vaak en te snel verantwoording voor van alles en iedereen neemt.

Daarmee vergeet de verantwoording te nemen voor haar eigen leven.

Het leven is van jou! Doe er iets mee! Niet morgen… maar nu!

Maak een afspraak voor een gratis sessie. Dan kijken we welk
traject voor jou het meest geschikt is.

O ja: het excuus wat ik ook wel eens hoor: ik woon te ver weg bij je…
Maar ik waarschuw je alvast: die uitvlucht kan ik direct tackelen… 😊
Al een aantal sessies gedaan via Skype met iemand in Londen, Virginia (USA) en Orlando(USA).
Dus die ´verdediging´ gaat niet op.

Maar hé…zou het sowieso niet beter zijn om te stoppen met al die excuses?!
En de regie te nemen over je leven?!
Niet morgen of overmorgen of volgende maand…maar vandaag!

Download gratis

mijn e-book:

Gelukt! Kijk in je mail voor mijn bericht!